Zásady zpracování osobních údajů

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Všichni v naší firmě považujeme osobní údaje za velmi cenné informace a podle toho s nimi také nakládáme. Prosíme přečtěte si, jak k ochraně osobních údajů přistupujeme. Pokud byste s jakýmkoliv bodem nesouhlasili, kontaktujte nás.

SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Správcem osobních údajů je:

Gut alimentari s.r.o.

Zdeňka Fibicha 2647/32
43401 Most
IČ: 03553248, DIČ: CZ03553248

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů:

Gabriela Kirovová
Telefon: +420 773 678 859
E-mail: info@igut.cz

ÚČELY ZPRACOVÁNÍ

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:

  1. vyřízení objednávky
  2. vyřízení reklamace
  3. zodpovězení Vašich dotazů
  4. uchování historie nákupů pro účely cílení nabídek

ROZSAH ZPRACOVÁVANÝCH ÚDAJŮ

Zpracováváme jen nezbytně nutné údaje, abychom Vám mohli nabídnout kvalitní zboží a služby na míru.

  • Jméno, příjmení, oslovení
  • Adresa pro zasílání objednaného zboží
  • Telefonní číslo
  • E-mailová adresa
  • Historie nákupů

DOBA ULOŽENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vaše osobní údaje zpracováváme pouze po nezbytně nutnou dobu, která se liší podle účelů zpracování:

VAŠE PRÁVA

Vaše osobní údaje jsou citlivé informace a máte právo vědět, jak s nimi nakládáme. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, pokud budete potřebovat:

  • získání opisu osobních údajů – napište nám a my Vám pošleme, jaká data o Vás máme,
  • opravu osobních údajů – napište nám, jaké údaje máme špatně a my zajistíme jejich změnu,
  • výmaz osobních údajů – pokud si nepřejete, aby Vaše osobní data byla dále zpracovávána, ozvěte se nám a my se o to postaráme,
  • odvolat souhlas – pokud chcete odvolat Váš souhlas se zpracováním osobních údajů, dejte nám to prosím vědět.
  • podat stížnost – naším dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů, můžete se na něj kdykoliv obrátit se svým problémem (nicméně věříme tomu, že to nebude potřeba a že všechny Vaše případné stížnosti vyřešíme k Vaší spokojenosti spolu)