Váha (g) | 500 |
Skladování | Skladujte a uchovejte do +25°C |
Země původu | Itálie |
Energie (kJ/kcal) | 153/649 |
Tuky (g) | 0,3 |
z toho nasycené mastné kyseliny (g) | 0 |
Sacharidy (g) | 34 |
z toho cukry (g) | 0,5 |
Bílkoviny (g) | 4,0 |
Sůl (g) | 0,5 |
Vláknina (g) | 2,0 |
Složení: Bramborové pyré 80% (voda, hydratované bramborové vločky obsahující emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin),výběrová mouka typ 00, bramborový škrob, sůl, konzervant: sorbit draselný, přírodní aroma, koření, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, rýžová mouka (posyp).
Gnocchi (noky) jsou potravinářské výrobky ve tvaru malých knedlíčků z bramborového těsta. Původem pocházejí z Itálie a používají se jako příloha pravděpodobně už od římských dob. Jako příloha se podávají k omáčkám, v italské kuchyni se také zapékají se sýrem na mnoho způsobů.
Váha (g) | 500 |
Skladování | Skladujte a uchovejte do +25°C |
Země původu | Itálie |
Energie (kJ/kcal) | 153/649 |
Tuky (g) | 0,3 |
z toho nasycené mastné kyseliny (g) | 0 |
Sacharidy (g) | 34 |
z toho cukry (g) | 0,5 |
Bílkoviny (g) | 4,0 |
Sůl (g) | 0,5 |
Vláknina (g) | 2,0 |
Složení: Bramborové pyré 80% (voda, hydratované bramborové vločky obsahující emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin),výběrová mouka typ 00, bramborový škrob, sůl, konzervant: sorbit draselný, přírodní aroma, koření, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, rýžová mouka (posyp).