Váha (g) | 64 |
Skladování | Skladujte v suchu a chladu |
Země původu | Turecko |
Výrobce | Biskot Biskuvi Gida |
Energie (kJ/kcal) | 145kcal |
Tuky (g) | 6,4 |
z toho nasycené mastné kyseliny (g) | 4,4 |
Sacharidy (g) | 19,7 |
z toho cukry (g) | 12,6 |
Bílkoviny (g) | 1,7 |
Sůl (g) | 0,83 |
Složení: pšenič. mouka, cukr, hydr. palm. bavlník., řepkový a sluneč. olej, invert. cukr. sirup, voda, kokos (5%), glukóz. sirup, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, suš. syrovátka, kypřidlo (E450, E503, E500), zvlhčovadlo (E422, E420), jedlá hovězí želatina, emulgátor (E322), E476, sůl, mléčná čoko. (cukr, kakao. máslo, sušené plnotučné mléko,, kakaová hmota, odstř. suš. mléko, emulgátor (E322), umělá příchuť (etylvanilin), kakaová sušina: odstř. suš. mléko, modifikovaný kukuřičný škrob, umělá příchuť (vanilka, čokoláda, etylvanilin), regulátor kys. (E330), E331, zahušťovadla, prostředek na úpravu mouky metabisulfit sodný, konzervant E202. Může obsahovat vejce, sezam a lískové ořechy.
Figaro Kremali sušenky s kokosem plněné mashmallow a čokoládu 64g
Váha (g) | 64 |
Skladování | Skladujte v suchu a chladu |
Země původu | Turecko |
Výrobce | Biskot Biskuvi Gida |
Energie (kJ/kcal) | 145kcal |
Tuky (g) | 6,4 |
z toho nasycené mastné kyseliny (g) | 4,4 |
Sacharidy (g) | 19,7 |
z toho cukry (g) | 12,6 |
Bílkoviny (g) | 1,7 |
Sůl (g) | 0,83 |
Složení: pšenič. mouka, cukr, hydr. palm. bavlník., řepkový a sluneč. olej, invert. cukr. sirup, voda, kokos (5%), glukóz. sirup, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, suš. syrovátka, kypřidlo (E450, E503, E500), zvlhčovadlo (E422, E420), jedlá hovězí želatina, emulgátor (E322), E476, sůl, mléčná čoko. (cukr, kakao. máslo, sušené plnotučné mléko,, kakaová hmota, odstř. suš. mléko, emulgátor (E322), umělá příchuť (etylvanilin), kakaová sušina: odstř. suš. mléko, modifikovaný kukuřičný škrob, umělá příchuť (vanilka, čokoláda, etylvanilin), regulátor kys. (E330), E331, zahušťovadla, prostředek na úpravu mouky metabisulfit sodný, konzervant E202. Může obsahovat vejce, sezam a lískové ořechy.