Konzervovaná a nakládaná zelenina
Nejprodávanější
Značky

Fazolové lusky ve slaném nálevu vynikají svěží chutí a křupavou strukturou. Skvěle se hodí jako příloha, do salátů nebo k přípravě teplých pokrmů.

Zeleninové lečo bez přidaného oleje, tvořené zeleninovou směsí a rajčatovým protlakem. Ideální pro lehké vaření, vhodné jako základ omáček, polévek nebo rychlých zeleninových...

Konzervovaná loupaná rajčata jsou zralá rajčata naložená ve vlastní šťávě. Mají jemnou, šťavnatou dužinu a výraznou rajčatovou chuť. Jsou ideální pro přípravu omáček, polévek,...

Polosušená cherry rajčata v slunečnicovém oleji jsou lahodná rajčata s intenzivní sladkokyselou chutí a jemnou texturou. Díky částečnému sušení si zachovávají šťavnatost,...

Konzervované bílé fazole v solném nálevu mají jemnou a krémovou texturu s mírně nasládlou chutí. Jsou ideální pro rychlou přípravu jídel, protože jsou již uvařené a připravené k...

Konzervované nakrájené pálivé papričky jalapeño v nálevu mají intenzivní pálivou chuť s lehce kyselým nádechem. Jsou velmi praktické pro rychlé použití v kuchyni, protože jsou...

Stroužky česneku ve slaném nálevu si zachovávají svou typickou chuť a aroma. Jsou vhodné k přímé konzumaci, do salátů, pomazánek i na dochucení teplých jídel.

Stroužky česneku ve slaném nálevu s bylinkami mají jemnější chuť a příjemné aroma. Skvěle se hodí k přímé konzumaci, do marinád, salátů i na dochucení teplých jídel.

Toto tradiční kysané zelí z kvašeného bílého zelí patří ke klasice středoevropské kuchyně. Skvěle se hodí ke klobásám, pečeným masům i dalším pokrmům z masa a ryb. V bezmasé...

Zeleninový salát v sladkokyselém nálevu je vhodný pro každou příležitost – do salátů, pod maso i jako příloha.